• Hazai design kézműves piactér
    NEKED válogatva

Szállítással kapcsolatos kérdések

 

1. Milyen szállítási módok közül választhatok?

 

A termékek futárszolgálattal juttatjuk el hozzád, vagy felveheted egy általad választott PickPack ponton.

 

Futárszolgálat

Futárszolgálat esetén a választott terméket a megadott címre szállítja a futár. A szállítást megelőző napon a megadott telefonszámra sms-ben értesítenek a szállításról. Utánvét esetén a futárnak kell kifizetni a termék árát, a szállítás díját és a készpénzkezelés költségét.

 

Pick Pack Pont 

 

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol az interneten megrendelt csomag személyesen átvehető.  (Részletesen itt olvashatsz róla)

 

Pick Pack Pontos rendelés esetén a szállítási idő 1 nappal hosszabb lehet.

 

A megrendelt csomagod Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor üzenetben értesítést kapsz, melyet követően csomagod azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a PickPackPont Boltkereső és Csomagkereső oldalán találsz.

 

Postai ajánlott levél

Ez a lehetőség kis súlyú, nem túl nagy kiterjedésű és értékű csomagok esetén vehető igénybe. Minden termék terméklapján megjelennek az elérhető szállítási módok az árakkal együtt.

 

 

2. Hogyan tudom kiszámolni, hogy mikor kapom meg a csomagot?

 

A megrendelést követően, egy automatikus levél érkezik a megrendelés tényéről. A következő automatikus levél akkor érkezik, amikor a csomagot a futár átveszi. Ettől a naptól kezdve a csomag várhatóan két napon belül megérkezik. Ha vasárnap is bele esik a két napba, akkor három napon belül számíthatsz a csomag érkezésére. 

A csomag érkezését megelőző napon a megadott telefonszámra sms értesítést kapsz a csomag érkezéséről. 

 

 

3. Mennyibe kerül a szállítás?

 

Szállítási költségek a terméklapon és a kosárban is megjelennek.

 

 

 

 

Legutóbb megtekintett termékek

    Hírlevél

    Iratkozz fel hírlevelünkre!

    a hírlevél küldésre vonatkozó Adatkezelési tájékozató megismertem, és elfogadom!