• Hazai design kézműves piactér
    NEKED válogatva

Magunkról

 

A nekednekem.hu webshop egy kreatív online piactér, Metykó Beáta hozta létre azzal a céllal, hogy támogassa és egy helyen elérhetővé tegye a legkreatívabb kisvállalkozásokat, akik egyedi, gyönyörű termékeiket gondosan készítik otthonaikban gyermekeiknek, barátaiknak és maguknak. Ez az egyedülálló online áruház ezeknek a szenvedélyes alkotóknak kínál lehetőséget az értékesítésre.

Jelenleg több mint 40 kisvállalkozás több mint 300 eredeti, inspiráló prémium termékét kínálja, melyek közül sok csak itt elérhető.

A nekednekem.hu webshop egy egyedülálló lehetőséget kínál a kreatív kisvállalkozásoknak, akik egyedül küzdenek a nagy márkákkal és hatalmas üzletláncokkal. 

 

Kezdet:

A vállalkozásnak alakulása óta az a célja, hogy felkeresse és összegyűjtse az eredeti ötleteket, kreatív alkotókat és minőségi ajándékokat. Ezeket együtt, egy helyen tegye elérhetővé, böngészhetővé és könnyen megvásárolhatóvá mindazoknak, akik szeretik a kreatív, ötletes, ízléses és használható ajándékokat.

 

Most:

A vállalkozás elindult, nagyjából 30  alkotó közreműködésével, de ez csak a kezdet...

 

Jövőbeli tervek:

Szeretnénk, ha minél több kreatív vállalkozás tudna csatlakozni a kezdeményezéshez, ezáltal minél több és folyamatosan változó kínálatot tudnánk nyújtani azoknak, akik valóban egyedi, minőségi és kreatív ajándékot keresnek maguknak vagy szeretteiknek.

Jövőben szeretnénk a hazai kis vállalkozások termékeit külföldön is értékesíteni.

Legutóbb megtekintett termékek

    Hírlevél

    Iratkozz fel hírlevelünkre!

    a hírlevél küldésre vonatkozó Adatkezelési tájékozató megismertem, és elfogadom!