Az év anyavállalata 2016

A vállalkozás neve
Nekednekem

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Mivel foglalkozik a vállalkozásod?
A nekednekem.hu webshop, alapötlete az, hogy azoknak a kézműveseknek, iparművészeknek és kreatív embereknek a munkáit, amik minőségiek, innovatívak és használhatóak, összegyűjtöm egy webshopban és elérhetővé teszem a fizetőképes kereslet számára. Azoknak akik az egyedi, nagy részt kézzel készült kreatív dolgokat értékelik és megveszik maguknak vagy párjuknak. Vagy trendi fiataloknak, akik csak egyszerűen szeretik a szép, minőségi dolgokat és az olyan plusz szolgáltatásokat, mint pl házhoz szállítás díszcsomagolásban.

A vállalkozás székhelye:
Esztergom

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.nekednekem.hu
www.facebook.com/nekednekemshop
www.blog.nekednekem.hu

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Metykó Beáta vagyok, egy fantasztikus 4 éves fiú és egy csodálatos 2 éves kislány édesanyja. Harmadik baba a pocakomban növekszik. Az anyaságot imádom, mintha mindig is erre készültem-vártam volna. Minden percét élvezem és nem cserélném el semmi másra. Eddig csodálatos a történet, de mindig van egy de… Nagyjából fél év felhőtlen babázás után megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy valami mással is kellene foglalkozni. Csodás dolog a gyerekekkel játszani, etetni és pelenkázni, de nem csak anya, felnőtt nő is vagyok, úgy vagyok teljes, ha a gyerekek mellett megmaradt kreatív energiáimat és szellemi kapacitásaimat is lekötöm. Egy karácsonyi délutánon született meg a gondolat, hogy létrehozok egy webshopot, ahol hazai kreatív kézművesek és iparművészek prémium alkotásait fogom értékesíteni.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
A nekednekem.hu webshopban olyan eredeti, kreatív, prémium dolgokat lehet vásárolni, amiket független kis vállalkozások hoznak létre, és általában hangulatos piacokon, kézműves vásárokban és kis butikokban találhatók meg hosszas keresgélés után. Ezek a webshopban kényelmesen elérhetőek otthonról. Vásárolható ajándéknak, vagy saját részre. (pl. öltözködés, ékszer, otthoni hasznos tárgyak, játék…) A lényeg, hogy a termék kreatív, ötletes, ízléses és használható legyen. Az alkotóknak előnyös, mert nem kell az értékesítéssel foglalkozni (webshop létrehozás, üzemeltetés, design, folyamatos megújulás, jelenlét, reklám, kiszállítás stb), az alkotásra tudnak koncentrálni.

Miért érdemes rád szavazni?
Vállalkozásom célja, hogy támogassam azokat a kisvállalkozásokat, akik egyedül küzdenek a nagy márkákkal és hatalmas üzletláncokkal szemben, akik egyedi, gyönyörű termékeiket gondosan kézzel készítik otthonaikban gyermekeiknek, barátaiknak, neked és nekem. Az alkotók között találhatók iparművészek, és kézművesek is, akik közül sokan kisgyermekes anyukák.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Egy 4 éves fiú és egy 2 éves kislány édesanyja vagyok. Harmadik baba a pocakomban növekszik :)

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
Kisfiam már elmúlt egy éves, kislányom pedig már a pocakomban volt.


Szavazz a Nekednekem-re! Ide kattintva adhatod le szavazatodat a Tetszik gomb megnyomásával!

 

Rendezés: A→Z

legutoljára megnézett termékek

Írjon e-mailt,
vagy hívjon minket a +36 20 2111 445 számon
Akciók
Blog
Hírlevél