GFB Natura

GFB Natura

Nekünk, akik kézzel készítjük a GFB Natura termékeket az egészséges élet a legfontosabb. Örömünket leljük abban, hogy munkánkkal számodra is elérhetővé tesszük ennek megőrzését. Ezért jó hangulatban, odafigyeléssel és  őszinte szeretettel készítjük el 100% natúr termékeinket, hogy Te mindig jól érezhesd magad a bőrödben... :)

A GFB Natura egy három gyermekes vegyész édesanya és egy lelkes kis csapat szívügye, akik natúr szappanok és gyógynövény alapú termékek készítésébe fogtak, elsőként hogy saját magukon, később pedig szűk környezetük problémáin segítsenek. Ezt követte az ötlet, hogy egy szerethető hazai kézműves márka épüljön, nemzetközileg is elismert és bevizsgált termékekkel, mindenki örömére.

Saját munkánk mellett, hónapokon át dolgoztunk, hogy méltó módon megmutathassuk a jelenleg 8 különböző - modern köntösbe bújtatott - szappanból  és 4 fekete nadálytő alapú termékből álló kezdő kínálatot. Most, hogy célegyenesbe értünk, ideje elindulni és nagyon izgatottak vagyunk, hogy mindennek a csodának a részesei lehetünk.

Rendezés: A→Z

legutoljára megnézett termékek

Írjon e-mailt,
vagy hívjon minket a +36 20 2111 445 számon
Akciók
Blog
Hírlevél